Így zajlott … IRÁNYÍTÓ CSOPORT ülés – 2017.10.03.

      Így zajlott … IRÁNYÍTÓ CSOPORT ülés – 2017.10.03. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Megtartotta a harmadik negyedéves munkát értékelő ülését a TOP-5.1.2-15-ZA1-2016-00002 azonosító számú „DÉL-ZALAI FOGLALKOZTATÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉS” elnevezésű kiemelt projekt IRÁNYÍTÓ CSOPORT-ja. Az ülésre 2017. október 3-án került sor, a Társulás Bajza utcai tárgyalójában.

A megbeszélésen ismertetésre került a járási paktum megvalósítási ütemének alakulása, a paktum aláírása óta lezárult projektfejlesztés időszaka. Megtörtént a projektvezető és a pénzügyi vezető kiválasztása, továbbá a munkaerő-piaci szolgáltatásokat nyújtó mentorok is bemutatásra kerültek.

A járási paktumban tervezett támogatások megkezdődtek, a résztvevők álláspontja szerint a 2017-es év tervezett számai teljesíthetők.

Az ülés szakmai konzultációval zárult.

Így zajlott … Adomány-nap – 2017.06.20 (kedd)

      Így zajlott … Adomány-nap – 2017.06.20 (kedd) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Nagykanizsa és Környéke Foglalkoztatási,Szociális és Közművelődési Nonprofit Kft. által megvalósításra kerülő PILOT Speciális Közfoglalkoztatás Munkaerőpiaci szolgáltatások nyújtása program keretében ( hatósági szerződés száma: ZAM/01/000972/2017 ) adománynapot szerveztünk a
Futurus-Pannónia Nonprofit Kft-nél, az Aranyfény Civil Egyesülettel együttműködésben. A programban résztvevő ügyfelek felnőtt-és gyermek ruhanemű és cipő között válogathattak. A rendezvényhez ruhaadománnyal hozzájárult a Banderas Férfi Divat Üzlet (8800 Nagykanizsa, Kalmár u. 6.). A sikerességet és a pozitív visszajelzéseket figyelembe véve, alapos igényfelmérést követően további adománynapok megrendezését tervezzük a program időtartama alatt.

A fényképgaléria megtekintéséhez kattintson a linkre: https://goo.gl/EMXyJE